black n white


6 december 09

först kyrkan, sen biblioteket i några timmar sen hem laga mat till folk.. har varit duktig idag :)

4 december 09

yooooooooo
vad händish???
Inget här, har fortfarande inte liv.. ska i alla fall träffa Amanda och Deniz om en timme.. få lite fika i mig, ganska skönt.. i det kalla regniga engelska vädret.. Det är i alla fall en bra paus från att sitta och försöka få klarhet i min media kultur essay eller ja kanske klarhet i mitt liv.. det skulle behövas med.. För mycket drama just nu, vad är det för fel på folk, är det kanske så att människor tycker om drama? Är det bara mig det är fel på som inte tycker om det? vad ska man göra, ignorera allt dåligt och bara leva sitt liv antar jag. Ska i alla fall ignorera allt drama runt om mig som inte involverar mig, för jag orkar helt enkelt inte, det känns lite som om folk bara håller på för deras liv är tråkiga annars.. vad ska man göra..

3 december 2009

Liver rullar på som vanligt, borde vara i uni biblioteket nu, men orkar inte riktigt rycka up mig än, med andra ord så kommer jag vara tvungen att stanna där till sent idag igen.. vet inte hur många kvällar jag har varit där tills klockan 12 på sistone. Bra att jag inte har liv liksom =)
Stack till Sainsburys i morse i pyjamas o allt för att köpa lite frukost.. Något företag grillade utanför och gav bort maten gratis som reklam för något, gud vad jag blev sugen på grillat, kanske kan övertala mamma o pappa att grilla när jag kommer hem till sverige om två veckor, vad tror ni, kommer dom att gå med på att grilla i december? Hoppas på det..
Orkade ej gå och äta av det grillade idag, för det är i mitten av student området, så man kan ju tänka sig hur lång kön var att få mat, och det var gansa kallt med.. men whatever det finns mat i kylskåpet :)
Nu ska jag snart sticka iväg och försöka få min hård-disk lagad, Binta tappade den i golvet och den fungerar inte just nu, så jag ber till data-gudarna att det går att fixa för jag har hela mitt liv på den hård-disken, alla bilder, musik, skol-arbeten.. allt liksom..

RSS 2.0