bläää

Gud vad jobbigt det var att komma upp ur sängen i morse, för en gångs skull sov jag hur djupt som hellst, helt underbart, kan ju ha varit pga de två sömnpiller jag tog i natt.. :/ Men sen så var hela resten av dagen hur skön som hellst, det kändes verkligen att jag sov i natt, hade så mycket energy, skrev 2300 ord av en uppsatts som jag undvikit att börja på länge, sen så var jag o handla mat, nu ska jag chilla lite sen ska det gås ut :) Hoppas det kommer bli lika roligt i kväll som det var förra tisdag.. bara att jag verkligen hoppas jag kommer kunna sova efter det, måste ändå upp klockan åtta i morgon och till uni.. :/
Nu ska jag i alla fall kolla på lite tv och vila upp mig.. Gud det låter som om jag är värsta gamligen..

ehrm

jag orkar inte pluggggaaaaaaaaa, har så tråkigt men sitter på facebook och på alla andra möjliga platser istället för att plugga men snart blir det i alla fall starbucks med johanna..myspys :)

mixtape awards i portsmouth..


halloo

Det var ett tag sedan, men tänkte att jag skulle skriva några rader.. hade den mest random natten på länge, eller kanske borde kalla det kväll då jag låg i sängen vid 12.. Skulle ut och  träffa en kompis och det sluta med att jag och Amanda sprang runt i hela staden från en bar till nästa fr att hitta honom.. ja han var för full för att kunna säga exakt vart han är, han var för full för att ens kunna tala om i vilket hotell han bor.. men vi gjorde i alla fall paus i McDonalds :) det var mysigt.. :)
Runt 12 så var jag ej på humör längre och bestämde mig att gå o lägga mig, efter att vara ombytt till pyjamas och ligga och halv-sova, får han för sig att nyktra till, då börjar min telefon att ringa var femte minut, med en full Pete som undrar vart jag är... KATASTROF!!! sen runt 2 så ringer det på vid dörren, så står en annan full kompis utanför, efter att ha blivit utslöngd från en bar.. ja då fick jag leka mamma och förklara för honom varför det är fel att bli utslängd från baren på sin flickväns födelsedag... ja det var en händelserik natt... nu ska det pluggas lite :)

RSS 2.0