En vecka i den nya lägenheten..

Nu har vi bott i den nya lägenheten i en vecka, och jag har facktiskt börjat vänja mig lite grann vid allt oljud och sådant, men det kommer bli mycket värre när uni har börjat och alla studenter är tillbaka i stan. Vi får se hur det blir de nästa två veckorna. Freshers week kommer ju bli katastrof!
Var ute med Johanna igår, vi lyckades gå på efter fest på en båt.. LOL några killar bjöd med oss dit när vi var på väg hem, ändå.. Ganska tråkigt i Junk igår.. Alla var så.. ehrm.. vita liksom.. om man kan säga så..
Men halv vägs på väg dit inser vi att det kanske inte är världens bästa idée att åka med två killar man inte känner till hamnen, för att efter festa på deras båt, no matter hur fin den är. Johanna var lite rädd att bli slängd in havet.. lol
Men det visades sig att dom här killarna var ganska sköna faktiskt.. chillade lite, och sen ville vi tillbaka till Junk, för vi insåg, att folk skulle tro att vi bara följde med några killar hem.. Hahaha Och alla vet ju hur mycket folk snackar där.. Men det var redan stängd när vi kom tillbaka så vi stack bara hem och åt.. Det var ändå mycket mer behövd än att gå ut.. Åt dagens rester, och det var det godaste jag ätit på länge :P
Men måste vara lite social med Johanna sitter i Pret a manger igen.. känns som om vi är här varenda dag för att använda internetet.. Dags att skaffa internet för hemma liksom..

Börjar bli förskyld..

Det  är alltid samma sak, direkt när jag kommer tillbaka till England blir jag först sjuk, innan någonting annat hinner hända.. Vad ska man göra liksom, om man har dåligt imun försvar. Nu är det i alla fall så, att jag och Johanna har lika kassa kroppar båda två, så hon håller också på att bli sjuk.. vi kan laga kycklingsoppa och kamomille té ti varandra..
Sitter i Prét á manger nu, för här har vi internet, och lyssnar på hennes samtal med Seven Seas, som har hennes grejjer.. Fett roligt! Hon skäller ut dem på telefon, för de har gjort fel, och skickat henne en för stor räkning.
Önskade jag vorre en människa som skäller ut folk som gör fel. Om det hade varit jag, så hade jag säkert betalat räkningen utan att ifråsätta dem alls.
Vad ska man göra.. om man är mesig så är man..
Snart ska i alla fall resten av våra möbler komma, så det kommer kännas mera som ett hem än vad det gör nu. Roligt att få ingång allt.
Kanske vi fixar internet för hemmet snart med, så kan man skriva lite oftare.. =)

Back in Southampton!

Vi har haft det super stressigt de senaste dagarna, med att hitta lägenhet och flytta. Men måste säga, tills nu har det gått någorlunda bra allting.
Vi, Johanna och jag, kom fram tisdag natt, så hela onsdagen gick ut på att vi skulle hitta en lägenhet, vilket vi gjorde sen med. Vi var så rädda att vi ej skulle få den, att vi sprang till baka till letting agency'n och tog den direkt. Det är väll ganska bra att vi redan har hittat en lägenhet. Men vilken stress asså!!! Hela tisdagen = stress! Onsdagen stack vi till London, för johanna skulle hämta några saker hos sin syster. Där mådde hon så dåligt av bussresan, att hon spydde vi buss stationen, och vid ingången av toan.. Städerskan bara skrek på oss.. Men hennes engelska var så dålig så jag förstod inte ens vad hon sa.. Men snälla saker var det i alla fall inte.. Och hela igår gick ut på att få alla papper underskrivna av våra föräldrar, så vi kunde flytta in. Dom på agency'n stannade 40 efter stängnings dags för att hjälpa oss. Vilket var väldigt snällt.
När vi äntligen hade fått nycklarna till lägenheten, så var vi tvungna att gå och handla täcken, lakan, tallrikar, och andra saker man kan behöva i ett hem. Tacka gud, att Sly körde dit oss i bil.
Med andra ord, vi stack o handla , så vi kom hem runt 1 på natten.. Sen var det bara att packa upp.
Var helt slut, och när vi skulle gå och lägga oss, och få sova i säng för första gången på typ en vecka, så märkte vi att det ej var världens bästa idée att bo emellan 2 nattklubbar. Det var fullt ös utanför våran lägenhet hela natten..
Nästan ringde polisen med, när jag såg att det var slagsmål utanför vårat fönster.. En kille stod och sparkade på en annan kille som låg ner. Men sen verkade det som om dom blev vänner igen eller någonting. Vet ej vad som hände.
Så med andra ord sov vi knappt på hela natten, och i morse kl 9, började el mätaren pipa från ingenstans. Det tog ett tag innan vi förstod att vi har en elmätare vi måste fylla på innan vi kan använda el, och den var tom. Så då var det bara att knacka på hos grannen för att få låna en stol och ta ut den där grejjen man ska fylla på. Ingen aning vad den heter.. Kanske Top-up-electricity?
Nu sitter vi i alla fall i Pret a manger, och fixar allt med banken o csn och gud vet allt annat.. Lite tée pause, sen blir det stress igen..

RSS 2.0