Back in Southampton!

Vi har haft det super stressigt de senaste dagarna, med att hitta lägenhet och flytta. Men måste säga, tills nu har det gått någorlunda bra allting.
Vi, Johanna och jag, kom fram tisdag natt, så hela onsdagen gick ut på att vi skulle hitta en lägenhet, vilket vi gjorde sen med. Vi var så rädda att vi ej skulle få den, att vi sprang till baka till letting agency'n och tog den direkt. Det är väll ganska bra att vi redan har hittat en lägenhet. Men vilken stress asså!!! Hela tisdagen = stress! Onsdagen stack vi till London, för johanna skulle hämta några saker hos sin syster. Där mådde hon så dåligt av bussresan, att hon spydde vi buss stationen, och vid ingången av toan.. Städerskan bara skrek på oss.. Men hennes engelska var så dålig så jag förstod inte ens vad hon sa.. Men snälla saker var det i alla fall inte.. Och hela igår gick ut på att få alla papper underskrivna av våra föräldrar, så vi kunde flytta in. Dom på agency'n stannade 40 efter stängnings dags för att hjälpa oss. Vilket var väldigt snällt.
När vi äntligen hade fått nycklarna till lägenheten, så var vi tvungna att gå och handla täcken, lakan, tallrikar, och andra saker man kan behöva i ett hem. Tacka gud, att Sly körde dit oss i bil.
Med andra ord, vi stack o handla , så vi kom hem runt 1 på natten.. Sen var det bara att packa upp.
Var helt slut, och när vi skulle gå och lägga oss, och få sova i säng för första gången på typ en vecka, så märkte vi att det ej var världens bästa idée att bo emellan 2 nattklubbar. Det var fullt ös utanför våran lägenhet hela natten..
Nästan ringde polisen med, när jag såg att det var slagsmål utanför vårat fönster.. En kille stod och sparkade på en annan kille som låg ner. Men sen verkade det som om dom blev vänner igen eller någonting. Vet ej vad som hände.
Så med andra ord sov vi knappt på hela natten, och i morse kl 9, började el mätaren pipa från ingenstans. Det tog ett tag innan vi förstod att vi har en elmätare vi måste fylla på innan vi kan använda el, och den var tom. Så då var det bara att knacka på hos grannen för att få låna en stol och ta ut den där grejjen man ska fylla på. Ingen aning vad den heter.. Kanske Top-up-electricity?
Nu sitter vi i alla fall i Pret a manger, och fixar allt med banken o csn och gud vet allt annat.. Lite tée pause, sen blir det stress igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0