Fett lång dag..

Fick äntligen boken jag beställde från amazon som jag behöver till ett prov nästa vecka.. Men missade när den kom med posten, så var tvungen att ta bussen hela vägen till shirley, och gissa vad så klart så hamna vi fel.. satt i bussen i 1 timme och 30 minuter, bara för att när vi kommer fram, se att posten hade stängt.. Fuck this liksom!! nej nu måste jag fixa mig lite, ska gå för en drink med ett gäng kompisar, fira någons födelsedag.. igen! Det känns som om det är allas födelsedagar just nu..

ME LOVE!!!!


bästa dagen på länge...

Gjorde min presentation idag, så nu känns det helt underbart.. var på H&M och shoppa bikini :) och på warehouse och köpte en maxi dress... måste dock vänta några dagar på den, för jag ska få den på min karen millen rabatt :)

Dagens must have från Karen Millen, underbar gul väska!! 185 pund dock..


Musslor som man äter dem i Belgien!! =)


Mussel Torsdag!!


Nu är det dags igen, mussel torsdag, bästa dagen på veckan!! Ska hem snart, springa till Asda, sedan ska det lagas musslor med massa vitlök mayonäs och baguette!!  Det ska firas att mitt liv är slut, och jag ej kommer hinna med någonting förutom plugga och jobba e närmaste veckorna :)

eller denna, den kostar också bara 95 pund..


Karen Millen klocka som jag vill ha.. 95 pund bara!! :)


Fy fan!!

Fy vad någon STINKER SVETT  här i biblioteket!! kan knappt andas, undra vem det är, hoppas verkligen det är någon som sitter i närheten, för annars tycker jag verkligen syns om stackars människan.. Kan det verkligen vara så svårt att duscha innan man blandar sig med folk?! Nej nu ska jag ej vara elak, orkar bara inte vara stuck här, kommer sänkert börja lukta illa själv, det känns som en lukt som kommer sätta sig i kläderna..

Har i alla fall boka biljett till sverige, det blir den 28 juni till den 2 juli :) längtar super mycket!!

Karen Millen plånbok som jag bara måste ha, kostar 59 pund dock..


Trött dag nummer 2..

Finns ej mycket jag kan göra, men håller på att boka flygbiljett till sverige, ska åka den 28 juni och komma hem den 2 juli, längtar sååååå mycket!!! 4 dagar hos pierre och sofia och leon.. kan se mamma och pappa med för den delen, har varit så himla länge. Såg familjen sist över jul!!
Måste bara vänta på att brorsan ringer och säger det är ok för mig att komma den tid, så bokas det direkt!! hoppas min chef ej blir sur om jag bokar hela veckan, men jag ska ju bara jobba part time.. hoppas hon förstår att jag saknar min familj super mycket..

Nej nu ska jag plugga hårt, så jag hinner gå och ha lunch med Jay, sen springa till jobbet.. Kan fortfarande inte fatta hur lyckligt lottad jag är att jag fick det jobbet!!


Trötter..

Sitter som vanligt i ett av de privata rummen i biblioteket, och stressar ganska hårt, måste göra klart lite saker innan jag sticker till jobbet, och det ända jag tänker på är mat!! Har Rollercoaster på repeat också, jag vet att låten är ganska dålig, men jag älskar den :)


http://www.youtube.com/watch?v=KV8dJIglTyI&playnext_from=TL&videos=e1a4pcMoZBw


Lyfe Jennings - Made up my mind


Lord they really think they fooling you by coming to church on Sunday
praying and laying hands on folks stomping and jumping around faking the holy ghost
but its a thin line between walking it and talking it
living it and giving it or just pretending it's alright
and did they really think that they could pull the wool over your eyes lord
did they really think that by faking they were saved that they would get the same reward
this be the realest thing I ever wrote for sure
after this a lot of folks wont like me no mo'
but after this I gotta go answer to you Lord
so I've made up my mind I'm a go to church on Sunday
and sing a song that may hurt somebody's feelings so that maybe
thy will, will be done
on earth as it is in heaven
and hopefully they will see
how much they really be discouraging a little old sinner like me

And Lord who they think they jiving by singing these songs full of glory
then out in the world it's a different story
I'm running out of people to pray for me
I'm not trying to act like I'm the perfect man
but if you speak about it, you should be about it not just preach about it all day
cause if you do you run the risk of chasing some of the most beautiful people away
and it is never my intention to discourage you rather encourage you to change your life today
this be the realest thing I ever had to say, but after this a lot of folks wont like me no mo'
but after this I gotta go answer to you Lord
so I've made up my mind I'm a go to church on Sunday
and sing a song that may hurt somebody's feelings so that maybe thy will, will be done
on earth as it is in heaven
and hopefully they will see
how much they really be discouraging a little old sinner like me

Junk, när alla var tvungna att ha på sig rött =) med johanna o en anna kompis..


Lol


Trööötttt......



Lördag har det visst redan blivit, är så trött så det finns inga ord för det, vill helst ligga kvar i sängen, men måste upp till biblioteket.. sen ska jag springa till jobbet.. har jobbat i Karen Millen i typ en vecka nu, trivs verkligen jätte bra.. i kväll ska alla på jobbet ut och käka middag, kommer bli kul att lära känna alla lite bättre..
I går när jag var på lunch, så fick jag höra när jag kom tillbaka att en super snygg svart kille kom och fråga efter mig.. undra vem det var, man blir ju lite nyfiken, det måste ju varit en av killarna, vem annars liksom, men ändå, alla på jobbet blev helt kära.. skummt att vem det nu var ej har hört av sig till mig..

Ne nu måste jag springa.. ha det bra =)

Jag o Evelina röker sheesha =)


Bday party igen..

Ska snart ut igen, en till bday, hoppas den blir lika bra som i lördags..

biblioteket.. (min hand ser helt gigantisk ut..!!)


HUNGRIG!!

Jag håler på att dö här, har bara ätit en pannini på hela dagen, druckit massa med kaffe, kan verkligen inte koncentrera mig alls längre.. kanske borde gå hem käka lite sedan komma tillbaka till biblioteket..?! vet inte, om jag går hem kommer jag ej komma tillbaka..Nu verkar det inte ens fungera att skicka filen som jag jobbat på till mina grupp medelande.. denna dag suger så hårt så det finns inga ord för det.. Idag saknar jag verkligen familjen med.. önskade jag bara kunde åka hem och hälsa på dem i några dagar, få en paus av allt..

Lol


Mariann


KALLLTTTT!!!

Fett kallt i biblioteket idag, sitter och fryser i flera lager kläder, och jag fick inget privat study rum, jävla skit, måste sitta här nu.. och vet inte om jag kommer få allt gjort.. men solen skiner i alla fall, och jag har haft en underbar helg, så jag ska ej klaga.
Plus jag fick jobbet jag ville ha så mycket, är nu officiellt Style Adviser på Karen Millen, är så otroligt glad att jag fick det jobbet, det känns inte som om jag brukar få det jag vill.. knacka på träd, vill ej att någonting ska gå snett.. Började jobba förra veckan, och alla är super trevliga där, på lördag ska alla som jobbar där gå ut tillsammans, så då kommer jag nog lära känna folk lite bättre.. vi får se hur det kommer gå, hoppas jag gör en bra first impression.. jag brukar ha lite svårt för det, då jag ibland blir lite blyg framför nya människor..

I alla fall så var vi ute i lördags för Marianns födelsedag, här kommer några bilder...

Sitter i mitt lilla fängelse rum...



Sitter i nått som jag svär känns som ett fängelse, ett av de privata study carrels, som finns i våran bibliotek, får typ ingen luft för det så varmt och jag kan ej ha fläkten på för det enda utaget som finns var jag tvungen att använda till min dator.. whatever, får i alla fall ganska mycket gjort här liksom..

Ska ta en paus snart, för en kompis ska komma och säga hej, har varit duktig i alla fall, varit i biblioteket från 8 i morse.. Med en liten paus för ett möte jag hade..

En kompis har gjord en hemsida där man kan ladda ned UK musik, väldigt bra, kan bara rekomendera!!! Finns lite saker där som jag nog tro Svenskar skulle tycka om med, inte bara katastrof UK Garage, vilket jag måste säga jag kommer sakna när jag flyttar här i från, trots att det verkligen inte är min favorit musik..
www.zaskia.co.uk

Onsdag.....

Onsdagarna 'r alltid så himla långa, med alla lektioner, specielt idag kommer döda mig.. Men vad ska man göra, man får ta det som det kommer..

Ser ut som om jag ska på date i kväll i fall det blir i alla fall roligt.. verkar vara en söt kille.. så vi får se vad som händer..

Rett up og ned!!

Nu gäller det, sista gången som jag ska ut och förhoppningsvist ha roligt!!
Sen från och med kl 8 i morgon bitti så gäller biblioteket igen från morgon till kväll.. vad ska man göra, är man tönt så är man! :D

väntar...

Kom hem nyss och är ganska tipsy kan man nog säga.. det är endå ganska tidigt kom hem typ vid 12:30.. det är det underbara med england, det är så billigt att dricka.. att man blir så full så tidigt.. loooool nu ska jag gå och "sova" nattisssssss

Regnig dag..

Gud vilken sketig dag det är idag.. finns verkligen ingenting jag har lust med.. bara ligga i sängen och titta på film, och inte ens det orkar jag med.. borde verkligen plugga..
Kom nyss hem från lilla Saras hus, jag o johanna gick dit med massa Krispy Cream Doughnuts för att muntra upp henne när hon e sjuk, sen stack vi hem med massa fler doughnuts.. hatar att man måste köpa så många när man är där.. eller ja, brukade älska det, men efter en viss mängd så orkar man inte se dem längre..
Måste snart börja fixa mig för stora Sarahs bday i kväll i Orange Rooms.. Orkar egentligen inte gå ut, speciellt när jag har varit tvungen att ta medicin, och inte kommer kunna dricka.. man vad ska man göra, kan inte direkt missa hennes bday, speciellt när jag bor så pass nära, då finns det ingen ursäkt..

RSS 2.0