yoooo

Fredag kväll. och gissa vad jag ska göra, stanna hemma och sova.. gött!! Johanna ska ut snart, med grannarna, så det blir en lugn kväll för mig..
Flätade hennes hår nyss, så ska sminka henne också när hon har duschat.. tycker det e så kul att fixa henne, för man kan ändra hennes utseende, från söt skolflicka till rockchick, hon passar i allt.. idag kommer hon bli rockigare än normalt..
sen ska jag nog sätta på lite cosby show och gå o lägga mig tidigt.. mysigt att ej sova själv längre :)

plugga plugga plugga!!!!

Sitter här på golvet i vardagsrummet med shisha och försöker plugga.. ja ni kan ju tänka er hur bra det går, men måste verkligen komma fram lite med min presentation idag, börjar bli lite nervös, den är om två dagar, och jag har fortfarande inte hittat bilderna jag vill ha till den.. FAN JAG MÅSTE PLUGGA!!!!!

biblan hela dagen idag..

Ska snart till biblioteket, så fruktansvärt trött så det finns inga ord för det.. Somnade runt 4 i natt, och vaknade kl 8.. vet ej avd det är för fel på mig, men om jag ej kan somna, varför vaknar jag så himla tidigt.. det är väll ändå inte normalt.
Jag var i portsmouth hela dagen med killarna igår, jätte mysigt, det kändes lite som jul shopping, bara att jag ej har pengar att köpa nått just nu, men det behövdes inte heller, det var jätte mysigt också utan att handla.. Sen blev det pannkakor hemma hos mig till alla.. Dom blev lite misslyckade men vad ska man göra.. :P
På kvällen rykte jag upp mig och gick till biblan och var där tills den stänger kl 12.. Ja det var väl inte det roligaste slutet på dagen, men hade ju mysigt under dagen istället för att plugga, så man får väll prioritera ibland.
I kväll ska vi till Junk, längtar faktiskt, det var länge sedan jag gick dit på en tisdag, plus miss dynamite ska komma!! =)

mata ankorna..

Jag och en kompis gick och mata ankorna idag.. fett roligt, speciellt för att det var så fint väder.. väldigt mysigt att spendera dagen i parken när solen skiner..
Sen har jag väntat hela dagen på att en viss kille skulle sms mig, och när jag väl fick sms så vill killen att jag ska komma hem till honom.. tror inte det va.. varför ska killar tro att man kommer hem till dem även om man knappt känner dem? vad hände med att ta ut en tjej på good old fashion date?!
oops fick sms igen, tror han insåg sitt mistag, han vill hellre träffas i morgon och fika.. LOL kanske inte allt för dummt, vi får se om han beter sig bättre i morgon.. :)

Rhino tonight..

Det ser ut som om jag ska ut i kväll.. det var länge sen så det kommer bli kul, hoppas jag i alla fall.. En kompis ska ta med sin snygga vän till mig, vilket förhoppningsvist kommer göra kvällen ännu bättre.. måste dra och duscha nu i alla fall så folk ej springer i väg när jag går in i klubben för jag stinker =)

halloooooo

Har äntligen internet som fungerar odentligt hemma.. det tog ju bara några månader.. men vad ska man göra. om man inte är så teknisk av sig och ens kill-kompisar är för lata finns det inte mycket man kan göra.. Men nu fungerar det till och med i mitt rum, helt otroligt skönt. Kan ligga i sängen och titta på the hills.. ja ja jag vet, det finns också annat man kan göra, men titta på nya the hills var i alla fall det första jag gjorde :) jag är mycket medveten att jag inte har liv :P
Ska snart dra till starbucks med de andra.. fett skönt med en varm oboy, det var ett tag sedan, sen blir det av mot universitetet, där jag ska sitta och tycka synd om mig i biblan, kanske till och med plugga lite, måste börja på min media kultur presentation..
Föresten så har jag tagit studenten, om det heter så när man har avslutat sina universitets studier, känns inte riktigt klart än för jag håller ju fortfarande på med min masters.. men nästa år kanske det kommer bli GRYMT!!

Länge sedan



Det var länge sedan jag skrev nått, men har inte haft internet hemma på hela två månader!! Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle överleva två hela månader utan internet, men har verkligen varit busy med andra saker. I morgon är dock dagen då vi äntligen kommer få internet! Är verkligen beroende.. men vad ska man göra.. nu ska jag i alla fall blogga lite oftare..

RSS 2.0