http://kingofads.doritos.co.uk/video/1679846654

Titta på denna, en kompis har gjort den, skit duktig ju..

Min dator håller på att dö :(

Vet inte vad det är, tror det kanske är ventilationen eller någonting sådant, den brukar göra lite skumma ljud, men i morse när jag satt i gång den, så lät den som en bil motor, jag tror definitivt att det är någonting fel på den.. hoppas den kommer överleva så länge tills jag är klar med uni... Vet ej vad jag ska ta mig till, har inte direkt råd att köpa en ny dator.. :(

PLEASE

http://www.surveymonkey.com/s/BDKSW8J



SNÄLLA SNÄLLA ALLA NI SÖTA, FYLL IN DETTA!!!!

Ny Vecka!!












Ångest attack!! måste skriva klart denna dumma dumma essay!! fucl fuck fuck!!!! PANIK!!!!!















Utkast: April 22, 2010

Är helt klar, nu ska jag bara vänta i typ en timme på tjejerna.. men vad ska man göra om man alltid är klar först.. hoppas i kväll blir bra dock, sista utegången med Sly. Kommer sakna honom, Southampton är inte samma utan honom..

Som vanligt i Biblioteket..



Finns inte så mycket jag kan göra, slutet på året kan man bara plugga och hoppas på det bästa.. Känns dock som om varenda inlägg handlar om plugg.. kan knappt vänta tills sommaren och alla långa dagar i solen, på stranden och så vidare.. Njuter redan så mycket det bara går av vädret nu, önskade bara att jag såg famlijen lite oftare.. Speciellt Lilla Leon och brorsan.. Konstigt att aldrig träffa sin egna familj. Lilla Leon kommer knappt veta vem jag är när han växer upp.. :/

Ute i Parken..


Jag och Maksim i White House..


Sly's leaving do..


JAg och Binta i Vodka Revolution..


Äntligen fredag..

Sitter här i biblioteket och försöker jobba lite, men ganska jobbigt då jag bara fick typ 2 timmar sömn i natt.. kanske ej borde ha gått ut när jag har så mycket att göra, men det var Sly's leaving Do.. kan ej inte gå.. kanske ej borde ha druckit så många blandade saker dock, då skulle jag vara lite piggare nu.. ja ja.. Sådant är livet.. måste göra denna dumma dumma uppsatts som e jätte jobbig i alla fall.. sen kanske jag kan till parken och njuta efter ondag, allt ska in liksom på onsdagar, så de enda dagar jag kan låtsas ha liv är på torsdagar..


Tisdag

Brände näsan igår i solen, så nu ser jag ut som Rudolf med röda mulen.. LOL Vad ska man göra, har fortfarande de blekaste benen, trots sol och sololja.. vi får se hur lång tid det kommer ta att fixa färgen..

Håller på att lyssna på fransk radio.. nya grejjen, så jag ska förbättra min franska så lyssnar jag nästan bara på bruxelle radio eller franska radio stationer.. hoppas det kommer att fungera, min franska måste bli bättre liksom!!


Måndag :(

Helgen är över, och jag sitter i biblioteket som vanligt.. har bestämt att jag ska hit tidigt varenda dag så jag kan sitta ute i solen på dagen.. Det har fungerat de senaste dagarna, lämnade in min learning contract nyss.. skönt att den är klar, nu måste jag bara jobba på min BBC uppsatts.. Vi får se hur det kommer gå.. måste få bra betyg på denna.. men det är svårt när jag inte alls är intreserad av ämnet..

Nej nu ska jag tillbaka till mina böcker så det blir nått av detta..

Vodka revs tak..


Perfekt lördag

Jag försökte börja dagen bra, men det sket sig ganska snabbt, så satt jag i parken och sedan på taket av vodka revs och drack några cider, helt underbart.. massa kompisar kom och det var verkligen skönt, men jag känner mig lite tipsy nu. Skönt att det stod middag på bordet när jag kom hem.. Johanna hade värmt up maten från igår.. nu ska jag ta en power nap och sedan sitta uppe hela natten och plugga!!

I'm back!

Det var ett tag sedan jag uppdatera här.. men har varit ganska sjuk, hade en jobbig virus som inte ville försvinna och när jag väll mådde lite bättre så fick jag ögon inflamation.. Inte så kul att vakna en morgon med ett svullet öga där var rinner ut.. ja vad ska man göra, om det händer sp händer det.. Nu mår jag bättre i alla fall..

Sitter i biblioteket nu som vanligt och ska få lite saker gjorda, har ju knappt öppnat böckr på hela lovet, så ganska stressigt nu..

Saknade familjen något otroligt denna påsk, kanske för jag har varit sjuk, eller för att Leon finns nu eller för alla samlades för pierres födelsedag, jag vet inte.. Men det har varit ett par väligt långa veckor, hoppas det nu kommer bli lite bättre.. I kväll kommer en kompis ner från Birmingham vilket jag i alla fall ser fram emot.. alltid kul när man träffar gamla vänner igen..

lite vågigt hår för en gångs skull... kanske borde platta innan jag drar..


Gald påsk på er alla!!



Har inte skrivit någonting sedan min fylle natt, där jag skrev ett inlägg klockan 4 på morgonen.. Jaja vad ska man göra, jag skyller det på att jag är ung fortfarande :)

Sitter nu här och fixar mig igen, denna gång för min kompis Egle ska flytta till london, så hon ska ha en avskeds fest. Hon har fått jobb för burberry, är så glad för hennes skull! :)

Nej nu ska jag upp och hoppa, så jag inte är allt för sen..

Efter fest

LOL sitter här själv och röker sheesha klockan 4 på morgonen.. En kompis var här men hon har stuckit, vet inte om man kan kalla det för efter fest helt själv.. men skönt i alla fall att chilla lite själv, lyssnar på Seeed & Tanya Stephens - Double soul på repeat... bästa låten..
http://www.youtube.com/watch?v=A5dOTXZBcOI
Borde gå och lägga mig, har en lång dag framför mig.. men orka liksom..

Är ganska tipsy, och har haft en så bra natt, vill inte gå och lägga mig än.. Men fryser lite så kanske borde gå och lägga mig, det är i alla fall varmt i sängen..

Saker som gör mig glada.. ♥

Skor i alla former och färger..

Värkor, igen i alla former och färger!!

Musik - låtar som gör mig glada, lyssnar jusst nu på ->
India Aire & Musiq Soulchild - Chocolate high ( http://www.youtube.com/watch?v=3F8R-vBB4O4 )
Lauryn Hill - Doo Wop ( http://www.youtube.com/watch?v=dE6Qcc6VDo8 )


Laga mat - speciellt till mina underbara vänner som låtstas som om det är gott även om jag vet att jag misslyckades :)

Äta mat - Här också i alla former och färger, jag lever för att smaka nya maträtter..

Mina vänner..


Min familj


Jag vet att familjen hamna sist här, men såklart så borde de vara först, då familj är viktigare än någonting, i alla fall för mig, också om jag inte träffar dem så ofta.. Saknar dom som bara den, specielt nu när det är påsk.. önskade jag kunde vara hemma denna tid. Men så är det om man väljer att plugga utomlands, och det kommer nog ta ett tag innan jag kommer fira någon högtid med familjen igen, då jag snart måste börja jobba, och sen är det kört med att kunna åka hem när man vill ... :( Nej nu blev jag helt deprimerad..

skor är ganska viktiga!! :)


RSS 2.0