Kate Nash - Why you being a dickhead?

http://www.youtube.com/watch?v=mfilqC3CSf0&feature=related



Om någon skulle vara intresserad~

1.Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?

Runt 185 cm, mörka drag, mörka ögon..

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?

yup

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

Min room-mate, Johanna

4. Hur lång är du?

163 cm


5. Vilken är den senaste filmen du sett?
Beetlejuice

 

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:

I really don't mind babes, surprise me

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms ? Skicka sms

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

9. När såg du senast din mamma? Början av Januari

10. Icke godkänt i något ämne? Nej

11. Mvg i något? Det var länge sedan

12. När vaknade du idag? 8.30

13. Vilken är din favoritplats? Det kvittar vart, så länge mina nära och kära finns =)

14. Vilken plats föredrar du minst? Hos tandläkaren


15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Någonstans på denna Jord, hela världen finns öppen för mig, men jag hoppas det är någonstans där vädret är fint och människorna är trevliga..


16. Hur stor är din säng? 160

17. Vad sover du i? pyjamas/short och Tshirt

18. Hur många kuddar har du i sängen? 2

19. Var har du bott/bor? Neufchäteau (Belgien), Holsljunga/Karlstad/Hällefors (Sverige), Southampton (England)


20. Tycker du om kinamat? Älskar all sorts mat!


21. Tycker du om kaffe? Behöver kaffe för att vara till någon nytta över huvudtaget på morgon, men tycka om vet jag inte om jag gör.. Det är mera som ett behov jag har.

22. Vad dricker du helst till frukost? vatten

23. Kan du spela poker? Nej, eller jag vet inte, kanske..


24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nope


25. Vill du ha barn? Ja, 5 st..

26. Kan du några andra språk än svenska? Tyska och Engelska flytande, och så Franska och Holländska..

27. Har du någonsin åkt ambulans? Ja när min kompis trodde att hon hade hjärnhinne inflamation..

28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet.

29. Vad spenderar du helst pengar på? Skor, Väskor, Kläder, Mat, Resor... önskade jag hade obegränsat med pengar, jag skulle komma på massa saker att slösa dem på..


30. Är du cool? Verkligen inte!

31. Kan du rulla med tungan? yup

32. Vem är den roligaste människan du känner? Nu när jag tänker efter verkar det som om jag inte känner så många roliga människor.. kanske jag borde säga brorsan, för han e bäst på att imitera folk..


33. Vad har du för ringsignal? Nate Dog - I got love

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? nej


35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min natt lampa.. ja jag har en natt lampa.. No comment!

36. Kan du byta olja på bilen? Fylla på kan jag nog..


37. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på att läsa Dostoyevski - Crime and Punishment


38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? Nope


39. Dansar du i bilen? Kan man dansa i bilen?

40. När var du i kyrkan senast? December

41. Hur många hål har du? Vadå hur många hål har jag?

42. Har du någon piercing? Nope

43. Har du någon tatuering? ja 4 st

44. Gillar du någon just nu? jag gillar alla mina nära och kära..

45. Har du provat droger ? Nope

46. Röka eller snusa? varken det ena eller det andra..

47. Har du pojkvän/flickvän? nope

48. Vad är ditt mobil nummer? är lite för privat för att skriva det här..

49. Vad ska du göra ikväll? sova

50. Har du några syskon? En store bror..


Leon, Pierre och Pappa..


Detta händer när jag pratar på skype med brorsan.. och lilla Leon..


Club Rosso med Johanna, Binta, och Emilia


pluggiiish

!Som  vanligt sitter jag I biblioteket och pluggar som den wannabe nörden jag är. Får som vanligt inte så mycket gjord. Är bara för trött. Vi var ute I går, då det är Bintas fördelsedag idag, det var ganska roligt faktiskt. Club Rosso är en ny club I Southampton, och det var första gången som jag var där. McClean uppträdde, och jag måste erkänna att jag inte har den blekaste aningen vem han är. Men alla andra visste det, LOL jag är verkligen lite efter, kanske borde spendera mindre tid på böcker och mer på youtube eller MTV.. Men hans entourage var I alla fall fett snygg.. Och ganska många fotbolls spelare var där med, jag tror de vann någonting och de var ute och festa, men dom såg för det mesta bara uttråkade ut.

Jag hade I alla fall roligt, dansa lite för mig själv, och sprang I från killar halva natten.. Hade en väldigt kort kjol på mig, så killar kanske trodde det skulle vara lättt byte, jag vet inte.. Men de skummaste typerna ragga på mig igår..

 

Nej nu ska jag fortsätta med mitt plugg..


I biblan och pluggar med Sarah..


pluggar på en söndag..

Sitter här med Sarah och försöker plugga för våran PR essay.. som vanligt ligger konsentrationen på lägsta nivå.. Vad ska man göra om man bara sov i typ en timme i natt.. Inte ens för en speciell anledning utan bara för jag satt uppe och prata med en kompis hela natten.. kanske inte rätta tidpunkt att göra det om man tänker på att jag har väldigt mycket att göra för uni för tillfället.. well well.. vi ska se hur det kommer gå..

Oskar

Gud vad underbart, det regnar och oskar för fullt... riktigt vår väder.. så himla mysigt. Tycker jag i alla fall nu för jag sitter i det varma.. Snart ska jag dock bli pisse blöt för jag kommer vara tvungen att gå hem i detta väder.. samma sak som att gå och duscha med kläderna på..

Smart dressed..

I England måste vi klä up oss för presentationer..

våren kommer..


Som vanligt sitter jag i mitt lilla hörn i biblioteket.. Spenderar mera tid här än någon annanstans. Presentationen igår gick inte alls bra, eller ja den gick väl ok när det gäller betyg, men jag var så fruktansvärt nervös som vanligt att min grupp fick säga min del med. Det känns lite dumt att jag var så nervös, jag blir alltid mera nervös när jag har grupp-presentationer än individuella.. Jag vet inte varför, kanske för jag är rädd att om jag misslyckas så kommer det gå dåligt för fler än bara mig..

I alla fall så är den avklarad så nu har jag en uppsatts till nästa vecka, och sen blir det lite påsklov, ja ska nog fortfarande vara i biblioteket lika mycket men vad ska man göra.. bara till september, sedan behöver jag aldrig plugga igen! hoppas jag i alla fall! =)


...

har fortfarande inte gjort någonting som är till någon nytta över huvudtaget.. inte till mig i alla fall.. lånar ut mina böcker om att skriva dissertations till folk.. bra att andra klarar sig i alla fall..

:(

konsentration är som lägst just nu. Var uppe i grupp arean ett tag för att snacka med lite vänner, men tror jag mest störde dem.. vet inte vad det är med mig.. jag brukade kunna konsentrera mig bättre, eller kunde jag det? vet inte. På senaste tiden är det enda jag gör plugga, men ändå så får jag ingenting gjort..

depresion



ja ja, vad ska man göra.. solen är borta, det har regnat i flera dagar, på ett sätt som det bara kan regna i England.. Sitter i biblioteket nu och ska försöka göra klart lite olika saker så jag hinner hem i tid för att baka muffins.. Det är måndag så det är dags för veckans facilitated discussion, vet faktiskt inte hur jag ska kalla det på svenska. En gång i veckan träffas jag och några andra nördar, och vi diskuterar ämnen som är aktuella. Det värsta är för att få folk till att komma dit så bakar jag brownies varenda måndag, men idag så lovade jag folk att göra muffins. Vet inte hur jag hamnade i detta, jag menar jag tycker om att baka, men orka bara varenda måndag, jag har faktiskt bättre saker att göra.. Eller kanske inte, men hade varit skönt att chilla lite idag, kanske sova lite längre..

Nu ska jag i alla fall plugga lite till, ska diskutera BBC worldwide och CNN i kväll, och ska även skriva en uppsatts om det tills nästa vecka, så skulle kanske vara bra om jag gjorde lite research i detta..


i morse


regnig lördag..


Det har inte hänt så mycket idag. Det regnade hela dagen, så försökte undvika att vara utomhus så mycket som möjligt. Helt sjukt hur det kunde vara så fint väder, och nu är det så himla dåligt..
Gick till o2 store, för att de skulle hjälpa mig fixa en till email address till min blackberry.. Försökte verkligen göra det själv, men jag är katastrof på alla tekniska saker, kan ej förstå hur hon i butiken kunde fixa det på typ 2 sekunder.. men det är väll hennes job antar jag..
Nu ska jag i alla fall titta lite på friends och gå och lägga mig tidigt..

hemma igen

hade den mest oproduktiva dagen någonsin.. Det var väll meningen att jag skulle plugga hela dagen, men ja satt i biblioteket och prata med vänner hela dagen, sen gick jag, johanna, ozzi och owi till den indiska restaurangen vi alltid går till. Det går bättre och bättre att äta med händerna, snart kommer jag vara proffs på det! =)

love it :)


bästa dagen på länge



Åkte till Portsmouth for att shoppa igår, bästa dagen på länge..
Jag och Ali gick först för att käka, det var hur gott som helst, en liten turkisk restaurang.. Älskar verkligen all sorts mat, men först blev vi inlåsta på tåget. Jag skojjar inte, vi märkte inte att det hade stannat och alla hade lämnat tåget, så vi försökte komma ut ur alla utgång, men de var alla låsta.. haha tur att det ej var sent på kvällen tror då hade jag kanske fått lite panik, men just då var det baar roligt...

i alla fall så hitta jag en underbar väska.. :)

yo mannneeeennn!!!

Ja det finns inte så mycket att säga idag, var i universitetet hela dagen, lektioner, biblioteket och gruppmöten döda mig idag.. vad ska man göra.. :( nu ska jag i alla fall chilla med ett glas vin, jag vet har försökt inte dricka nu när det e fastnings tid... men seriöst jag suger på att vara katolik anyways.. jag klarade nästan 4 veckor utan att dricka, behöver ett glas vin just nu..

solen skiner igen =)

Gud vad underbart väder det är, jag är verkligen så glad att jag är här i solen och inte i kylan i sverige.. varenda gång jag pratar med mamma säger hon bara hur mycket snö det fortfarande ligger, kan verkligen tänka mig hur kalllt det är med nu i mars. Ska aldrig mera bo i sverige. Jag är ett sol barn så är det bara, och för att må bra och vara glad behöver jag en viss dos av solsken i veckan..
Men nu ska jag som vanligt plugga, kan inte sluta bara för att det är fint väder.. men det känns verkligen som sommar.. alla sitter här i biblioteket i short och flipflops, med alla fönster öppna..
LIFE IS GOOOOOOD!!!!

Bliss


hej och hejdå

Världens längste dag idag, och inte ens hälften är slut. Redan när jag vaknade hade jag världens mag ont.. tacka gud jag har läkar tid i morgon, orkar inte mera med detta, kan inte göra någonting längre, får sådanna kramper att jag inte ens får luft längre.. och har så himla mycket jag fortfarande måste göra idag. Har facilitated discussion meeting på måndagar, och jag kan inte direkt skippa det då det är jag som organiserar dem.. :( sedan lovade jag några vänner att laga middag till dem, vilket var en dumm idé, då jag kommer dö om jag ska stå och laga mat i flera timmar.. ja ja jag lovade att göra chicken calcutta, vilket tar minst 2 timmar att göra :(
Men men, nu ska jag i alla fall plugga lite mera, det är därför jag kom till biblioteket, och inte för att skriva på min blogg..

orkar inte mera..

Varför ska alla lägga sina problem på mig? jag menar jag vill alltid finnas  där för mina vänner när de behöver mig, men varför ska folk jag knappt känner berätta sina livs problem till mig och förvänta sig att jag ska komma på en lösning.. jag mår bara dåligt av att veta hur dåligt andra mår..

Igår


Solen skiner

Solen skiner, och vädret ser helt underbart ut.. det var ett tag sedan jag har kännt mig så här utvilad.. Var på hypnoterapi i torsdags, och sedan dess så har allt bara kännts så mycket bättre, jag vet inte riktigt vad som hände, då jag var helt borta. Men kvinnan gjorde underverk med mig!! Redan samma dag känndes allt så himla mycket lättare. Var inte säker på om jag trodde på sådanna saker innan, men jag ska definitift tillbaka igen, nu på torsdag faktiskt!
Idag ska jag bara chilla i biblioteket plugga lite göra lite research, hoppas jag får mycket gjort, så kan jag ta en paus och käka glass ute i parken i solen..
Nu skriver johanna te mig på facebook chatten och ska ha hjälp med nått word dokument.. ska dra och hjälpa henne.. så får jag en liten paus från denna data skärm i alla fall...

Bomb alarm..

Det var en lång dag igår, byggarbetare hittade en bomb direkt utanför huset där jag bor.. ja jag vet min tur som vanligt. Det var "bara" en gammal bomb från andra världskriget, men dom visste ej om det skulle explodera eller inte, så alla i hela kvarteret blev evakuerade, och vi fick ej gå hem förens på kvällen, vilket kändes som evigheter, för jag ej mådde så bra.. Det värsta var dock att vi ej hade någonstans att ta vägen så vi satt i biblioteket hela dagen, utan att verkligen ha någonting att plugga på. Eller ja, jag har nog att plugga på men då jag hade jätte ont i magen så, jag satt i biblioteket i ungefär 10 timmar och fick absolut ingenting gjord.. Bästa på hela dagen var när jag äntligen fick gå hem, och kunde ta ett långt varmt bad!! synd bara att vi knappt hade nått varmt vatten.. men om man är van att allt går snett i ens liv så är det inte så jobbigt längre, man lär sig leva med det, och uppskattar om saker går bra =)

3.03.10

Har varit i universitet hela dagen, jag det mest av de flesta dagarna på senaste tiden. Det finns inte så mycket mera att göra och inte bara att jag är duktig som gör det jag ska göra. Det ahr funnits ganska många söta killar här på senaste tiden, det brukar det inte finnas så det har varit en trevlig sak.. Men nu måste jag börja läsa vidare, har börjat med min research för min dissertation, och känner att  jag behöver få över 65 % på den, vilket kommer bli svårt, då jag alltid verkar miss uppfatta saker och ting..

RSS 2.0