En vecka i den nya lägenheten..

Nu har vi bott i den nya lägenheten i en vecka, och jag har facktiskt börjat vänja mig lite grann vid allt oljud och sådant, men det kommer bli mycket värre när uni har börjat och alla studenter är tillbaka i stan. Vi får se hur det blir de nästa två veckorna. Freshers week kommer ju bli katastrof!
Var ute med Johanna igår, vi lyckades gå på efter fest på en båt.. LOL några killar bjöd med oss dit när vi var på väg hem, ändå.. Ganska tråkigt i Junk igår.. Alla var så.. ehrm.. vita liksom.. om man kan säga så..
Men halv vägs på väg dit inser vi att det kanske inte är världens bästa idée att åka med två killar man inte känner till hamnen, för att efter festa på deras båt, no matter hur fin den är. Johanna var lite rädd att bli slängd in havet.. lol
Men det visades sig att dom här killarna var ganska sköna faktiskt.. chillade lite, och sen ville vi tillbaka till Junk, för vi insåg, att folk skulle tro att vi bara följde med några killar hem.. Hahaha Och alla vet ju hur mycket folk snackar där.. Men det var redan stängd när vi kom tillbaka så vi stack bara hem och åt.. Det var ändå mycket mer behövd än att gå ut.. Åt dagens rester, och det var det godaste jag ätit på länge :P
Men måste vara lite social med Johanna sitter i Pret a manger igen.. känns som om vi är här varenda dag för att använda internetet.. Dags att skaffa internet för hemma liksom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0